Onze merken

Om de kwaliteit van onze producten te waarborgen, werken we alleen met de beste merken beschikbaar op de markt van medische apparatuur.

B Medical Systems

Gevestigd in Luxemburg, B Medical Systems is een pionier in de wereld van de medische apparatuur industrie. Het bedrijf is gespecialiseerd in het onderzoek, de ontwikkeling en de productie van professionele koelkasten en vriezers, in de bewaring en het veilig transporteren en beheren van bloed, bloedcomponenten en vaccins.

Conroy

Al meer dan 40 jaar ontwikkelt en produceert de Zweedse Conroy Medical kleine lastoestellen die speciaal ontworpen zijn voor de bloedtransfusie-industrie. Qseal lassers worden erkend in de medische wereld als zijnde van hoge kwaliteit.

Fiocchetti

Het merk FIOCCHETTI, dat aan het eind van de jaren zestig is ontstaan, is gespecialiseerd in de ontwikkeling en fabricage van hoogwaardige koelkasten, vriezers en couveuses voor apotheken, ziekenhuizen en bloedtransfusiecentra.

LMB

LMB is een Duits bedrijf dat producten aanbiedt voor het gehele bloedafnameproces en voor de behandeling van de bloedcomponenten.

EMA

EMA is een Italiaans bedrijf dat gezondheidsproducten aanbiedt en ontwikkelt die gewijd zijn aan bloedbanken en laboratoria.

Biolog-id

Het Franse bedrijf Biolog-id  heeft Biolog-connect ® ontwikkeld, een innovatieve oplossing voor het beheren en het traceren van gevoelige therapeutische producten op basis van RFID (Radio Frequency IDentification) technologie. 

Nordic Lab

Nordic Lab is een Deens producent en leverancier van vriezers en laboratoriumaccessoires.  Ze richten zich op de kwaliteit, het ontwerp en de functionaliteit van hun producten. Hun producten zijn ontworpen voor de biomedische en farmaceutische sector.

LD Medical

LD Medical Devices is een Brits bedrijf dat onder meer een breed assortiment van transportsystemen gewijd aan de medische markt aanbiedt.

Meise

Meise is een Duits bedrijf gespecialiseerd in de productie van medische technologie voor toepassingen voornamelijk in transfusie en dialyse.