Onze merken

Om de kwaliteit van onze producten te waarborgen, werken we alleen met de beste merken op de markt op het gebied van medische apparatuur.

B Medical Systems

B Medical Systems is een pionier in de medische apparatuurbranche in Luxemburg.
Het bedrijf werd opgericht in 1979 toen de Wereldgezondheidsorganisatie contact opnam met Electrolux in Vianden om een oplossing te vinden voor hun problemen met het veilig opslaan en transporteren van vaccins over de hele wereld. Toen werd Electrolux Dometic, een divisie van de Dometic-groep. Onze erkenning is gegroeid door ons werk en de positieve resultaten die het heeft gegenereerd en we zijn erkend voor onze expertise in de koelkasten en de veiligheid van bloed. Al onze stakeholders erkennen ons voor het werk dat we doen, niet alleen voor winst, maar voor het grotere welzijn van de mensheid, door levens te redden in ontwikkelingslanden.

Conroy

Conroy Medical ontwikkelt en produceert al meer dan 40 jaar lasmachines die speciaal zijn ontworpen voor de bloedtransfusie-industrie. Qseal-lassers worden inderdaad in de medische wereld erkend als kwaliteitslasmachines.

KW

KW-Med bedient de medische industrie al meer dan 26 jaar met een breed scala aan producten, zoals chirurgische messen, hechtingen, monitoren en meer! KW-Med biedt de medische gemeenschap hoogwaardige medische apparatuur tegen een betaalbare prijs! KW-Med is gespecialiseerd in de distributie van medische benodigdheden en apparatuur naar de markten van artsen, ziekenhuizen en tandartsen. Ze zijn trots op hun toewijding aan kwaliteit en hun compromisloze belofte om de beste klantenservice in de branche te bieden.

LMB

Met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van bloedbanken, is Lmb een bedrijf met een enorme kennis van de productie van bloedcomponenten van de hoogste kwaliteit. LMB’s doel is hun expertise op het gebied van bloedbanken te gebruiken om oplossingen van wereldklasse te bieden daar de behoeften en eisen van klanten te voldoen.

Mobile Designs

Mobile Design is een Amerikaanse leverancier van bloedtransfusiestoelen. Ze zetten hun kennis en ervaring in dienst van hun klanten sinds 1987 om hoogwaardige materialen en toegevoegde waarde te ontwerpen en te produceren.

Biolog-id

Biolog-id heeft Biolog-connect® ontwikkeld, een innovatieve oplossing voor het beheer en de traceerbaarheid van gevoelige therapeutische producten op basis van RFID (Radio Frequency IDentification) -technologie. Door real-time toegang te garanderen tot de product- en patiëntinformatie die ze nodig hebben, biedt Biolog-id beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg de mogelijkheid zich opnieuw te concentreren op hun kernactiviteiten om de veiligheid van patiënten te verbeteren, operationele kosten te verlagen en hun werkomstandigheden te verbeteren.

Nordic Lab

Nordic Lab is een in Denemarken gevestigde fabrikant en leverancier van laboratoriumvriezers en accessoires. Ze hebben focus op hoge kwaliteit, design en functionaliteit in al hun producten. Deze zijn ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Denemarken. Hun visie is om een wereldwijde leverancier te zijn van hoogwaardig ontworpen en innovatieve laboratoriumapparatuur en -oplossingen, met de optimale verhouding tussen hoge kwaliteit en concurrerende prijzen. Hun ontwikkeling van producten is gericht op de biomedische en farmaceutische sector.

LD Medical

LD Medical Devices is een verkoop- en marketingdistributiepartner voor medische apparaten en disposables van de nieuwe generatie.