Ons bedrijf

S.H.M.C. werd in 2012 opgericht door Serge Hugard en Caroline Thuysbaert.

Het bedrijf, gevestigd in het Axis Parc van Louvain-la-Neuve, telt 5 werknemers.

S.H.M.C. is actief in de distributie van medische apparatuur in België, Frankrijk, Nederland, Zwitserland en Luxemburg.

Dankzij een nauwe samenwerking met onze leveranciers en servicebedrijven garanderen we een persoonlijke en vlotte service die aan de behoeften van onze klanten voldoet.

Meer dan 35 jaar ervaring in bloedtransfusie

Met meer dan 30 jaar ervaring is Serge Hugard een bekende speler op het gebied van bloedtransfusie en dit op internationaal vlak.

Zijn kennis in het vakgebied heeft hij gebruikt om een bedrijf te creëren dat voldoet aan de echte vraag van de medische sector.

Dankzij zijn grote ervaring kan hij de klanten steeds perfect adviseren. 

Ons team

blijft steeds tot uw dienst voor gewenste inlichtingen en advies.

Coralie Lenchant

Sales & Consumer Service Administrator (FR)

“Vanuit mijn cockpit zorg ik voor het administratieve en logistieke gedeelte van het bedrijf en ondersteun ik het verkoopteam in hun werk. Aarzel niet om mij te contacteren voor elke vraag over uw bestelling, factuur of levering.”

Albana Sefedini

Business Regional Manager
(FR-EN-AL)

“Luisteren naar uw behoefte en u correct adviseren is mijn missie op S.H.M.C. ! Om dit te doen, leid ik me permanent op en zoek ik steeds naar nieuwe technologieën in de medische wereld.”

Elise Desmedt

Technical Sales Representative
(NL-FR-EN)

“Verantwoordelijk voor onze nederlandstalige klanten, ben ik verheugd om u te ontmoeten en om uw verzoeken en / of vragen over onze producten te beantwoorden.”

Dorothée Delvoye

Sales Assistant (FR-NL-EN)

“Als verantwoordelijke voor de reserveonderdelen, ondersteun ik het verkoop team. Ik ben ook uw contact persoon voor de after-sales service.”

Marc De Geyter

Technical Engineer (FR-EN)

“In samenwerking met onze partners (Arco NV en MR Refrigeration) zorg ik dat technische problemen snel opgelost geraken.”